Zowel binnen als buiten, aan alles is gedacht. Met aandacht voor kwaliteit en detail.

In Wilgenrijk gelden de kernwaarden ‘echt, ontspannen, Hollands, mooi’. Deze waarden komen ook terug in wonen op Kompas. Dit komt niet alleen terug in de ontwerpfilosofie van de ontwerpers, maar ook in bijvoorbeeld de hoogwaardige keuzes die zijn gemaakt voor sanitair en de inrichting van de kavel. Zo krijgt u bij een huis op Kompas bijvoorbeeld een onder architectuur ontworpen moderne schuur met veranda en vlonder aan het water.
Hieronder leest u alles over ‘de makers’ van Kompas en de keuzes die zij gemaakt hebben in de afwerking van uw complete huis. Ook leest u hier meer over alle service en kopersbegeleiding die zowel Wilgenrijk als de aannemer u bieden.

Van binnen naar buiten

In Wilgenrijk is wonen meer dan een huis. Het is leven in en om het huis. Daarbij is het van groot belang als ook ‘buiten’ prettige en mooie is (gevel, dak, tuin, kavel, openbare ruimte, etc.). De architect heeft de huizen ontworpen in interactie met de omgeving. De ontwerpers van alle buitenruimten op Kompas hebben dezelfde relatie met het huis gezocht. Hier leest u alles over de visie en toegepaste inrichting van alle elementen buiten op Kompas. Van materiaalgebruik in uw huis tot de overgang van openbare ruimte naar privékavel.

Landschap
Schuren, Veranda's en vlonders
Flexibele PV
Gevels
Zinken dak

Interieur

Een compleet huis is niets zonder mooie, prettige inrichting en juiste afwerking van uw huis. Wonen in uw huis op Kompas biedt u een doordacht huis waarbij luxe en hoogwaardige afwerking de norm is, alles ten behoeve van uw woongeluk. Daarnaast worden mogelijkheden geboden de huizen geheel naar uw wens uit te breiden en verder af te werken.

Sanitair
Tegels
Keuken
Afwerkingsniveau
Inrichting

De Makers

Kompas is zorgvuldig en met visie ontworpen en wordt met de grootste zorg gebouwd. Wilgenrijk werkt samen met de beste partijen. Hier maakt u kennis met ze.

Bouwer
Architect
Wilgenrijk
Landschapsontwerp

Adviseurs

Wilgenrijk vindt het belangrijk dat een huis kopen leuk en ontspannen is. Daarom zijn betrokken partijen om u hierbij te begeleiden streng geselecteerd op hun service. Dit gaat om adviseurs in het aankoop traject en de fase erna rond alle keuzes die u kan maken in en om uw droomhuis. De Wilgenrijk makelaars begeleiden u bij de aankoop, de aannemer neemt u mee in het geheel naar uw wens samenstellen van uw huis. Hier leest u alles over deze Wilgenrijk partners en treft u relevante artikelen die u informeren over wat er allemaal bij komt kijken als u een nieuwbouwhuis koopt. Dit is voor veel mensen niet iets dat ze vaker in hun leven doen of gedaan hebben. Daarom doen al deze partijen er alles aan om u hierin optimaal mee te nemen en te ondersteunen.

Financieel
Juridisch
Ooms Makelaars
WVK Makelaars

Werken aan Wilgenrijk

Iedere dag wordt hard gewerkt aan en in Wilgenrijk. Door verschillende vakmensen van diverse bedrijven. Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen Wilgenrijk? Volg ons dan op social media!